Tarieven

 


Volwassenen:
Het tarief voor een behandeling van 75 minuten CranioSacraal, Coaching, PSYCH-K of een combinatie hiervan bedraagt Ä 80,00  inclusief 21% BTW.
Ik heb er voor gekozen om niet meer in aanmerking te komen voor vergoeding door zorgverzekeringen, omdat de verhoudingen volgens mij volkomen scheef zijn gegroeid. Meer informatie hierover vind je hier. Indien dit jouw financiŽle draagkracht te boven gaat kunnen we kijken of we daar een oplossing voor kunnen vinden.

Het is belangrijk dat we beginnen met drie behandelingen. Dat is nodig omdat jij en jouw lijf vaak meer tijd nodig hebben om deze afwijkende vorm van behandelen te kunnen bevatten.

Telefonisch consult:
Een telefonisch consult kost Ä 15,00 per kwartier of deel daar van. Voor een telefonisch consult dien je vooraf een afspraak te maken, zodat ik me zo nodig kan voorbereiden en al mijn aandacht bij het gesprek kan houden. Een kort telefoongesprek zal ik natuurlijk niet in rekening brengen.

Baby's en kinderen (tm 12 jaar): 
Voor hen duurt een sessie meestal drie kwartier en kost Ä 50,00.
Voor de kleintjes geldt het advies van 3 behandelingen niet, omdat zij meestal maar weinig behandelingen nodig hebben. Kinderen tot 6 jaar denken niet en accepteren alles wat is.

Deze tarieven gelden voor behandelingen op werkdagen tussen 09.30 en 17.00 uur in mijn praktijkruimte te Groenlo. Voor behandelingen op andere tijden en/of buiten mijn eigen praktijkruimte gelden andere tarieven, afhankelijk van tijd, afstand en locatie.

Indien je dat wenst krijg je van elke behandeling een nota, maar die kun je niet indienen bij jouw zorgverzekeraar, want mijn werk wordt niet door zorgverzekeraars vergoed. Als je wilt weten waarom niet, klik dan hier.

Hiermede zijn alle eerdere afspraken over tarieven per 10 september 2016 vervangen.