Aangepaste routebeschrijving

 


Omdat Rijkswaterstaat tussen Enschede en Groenlo een totaal nieuwe N18 bouwt zijn er op deze route heel veel wijzigingen. En daarvan is dat het kruispunt N18 met de Vredenseweg is komen te vervallen. De nieuwe situatie is voorlopig aan veel veranderingen onderhevig en daarom raad ik iedereen aan onderstaande outebeschrijving te volgen naar de praktijk. Het zal ook wel even duren voor de navigatiesystemen de nieuwe situatie correct weer zal geven.


Vanaf het noorden: Enschede, Haaksbergen, Goor
Ga op de N18 (Twente route) komende uit de richting Eibergen rechtdoor tot de afslag Winterswijk via de N319.
Sla onder aan de afslag rechts af richting Winterswijk. Sla na ca. 1 km links af, Zwolseweg, richting Zwolle. Aan het einde van de weg rechts Oude Winterswijkseweg. Over de brug de weg vervolgen tot de driesprong. Houdt hier links aan en rij de Boerijendijk op. Volg deze slingerende weg tot je bij ons bent op nummer 8.

Vanaf het zuiden: Arnhem, Doetinchem, Lichtenvoorde
Neem op de N 18 (Twente route)
bij kilometerpaal 231,5 de afslag naar de N319, richting Groenlo, Ruurlo, Winterswijk, Zutphen en sla onder aan de afslag rechts af richting Winterswijk. Sla na ca. 1 km links af, Zwolseweg, richting Zwolle. Aan het einde van de weg rechts Oude Winterswijkseweg. Over de brug de weg vervolgen tot de driesprong. Houdt hier links aan en rij de Boerijendijk op. Volg deze slingerende weg tot je bij ons bent op nummer 8.

Vanaf het westen: Zutphen, Lochem, Ruurlo
Vanaf Ruurlo via N319 richting Groenlo.
Ga bij de verkeerslichten rechtdoor richting Winterswijk onder de N18 door en vervolg de weg richting Winterswijk. Sla na ca. 1 km links af, Zwolseweg, richting Zwolle. Aan het einde van de weg rechts Oude Winterswijkseweg. Over de brug de weg vervolgen tot de driesprong. Houdt hier links aan en rij de Boerijendijk op. Volg deze slingerende weg tot je bij ons bent op nummer 8.

Vanaf Lochem en Borculo:
Volg de Deventer Kunstweg tot het einde van de weg. Sla hier links af Borculoseweg richting Winterswijk. Ga over de rotonde rechtdoor tot inde van de weg. Sla hier links af richting Winterswijk via N319. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor richting Winterswijk onder de N18 door en vervolg de weg richting Winterswijk. Sla na ca. 1 km links af, Zwolseweg, richting Zwolle. Aan het einde van de weg rechts Oude Winterswijkseweg. Over de brug de weg vervolgen tot de driesprong. Houdt hier links aan en rij de Boerijendijk op. Volg deze slingerende weg tot je bij ons bent op nummer 8.

Vanaf het zuid-oosten: Winterswijk
Volg de N319 richting Groenlo. Bij kilometerpaal 35.3 rechtsaf de Zwolseweg op.
Aan het einde van de weg rechts Oude Winterswijkseweg. Over de brug de weg vervolgen tot de driesprong. Houdt hier links aan en rij de Boerijendijk op. Volg deze slingerende weg tot je bij ons bent op nummer 8.

Vanaf het oosten: Vreden (D)
Volg de L608 via Zwillbrock die in Nederland overgaat in de Vredenseweg. 3,3 Km na de grens links af de Boerijendijk. Na 300 m rechts de oprit van Boerijendijk 8 oprijden.

Parkeren
Parkeer alsjeblieft op de oprit zodanig dat Margriet zo nodig van onze auto gebruik kan maken. Parkeer niet in de berm langs de weg, want er rijden nogal wat giganten van landbouwmachines en vrachtwagens over de Boerijendijk en het is maar een smalle weg.

Openbaar vervoer
Bij de kruising Vredenseweg / N18 Twenteroute is een bushalte. Vandaar is het ca. 1300 m naar de praktijk. Maar wees voorzichtig, want de Vredenseweg is druk en gevaarlijk. Loop aan de linkerkant van de weg zodat je het verkeer ziet aankomen. Als je slecht ter been bent bespreken we een regeling.


Ook in de winter is het hier prachtig en rustig.