Nieuwsbrief april 2017

Echte hulp bij hooikoorts
met Medical Taping

 


Lief mens,

Het kan niemand ontgaan zijn: het voorjaar is weer aangebroken. Verreweg de meeste mensen worden blij van de lente. Helaas zijn er ook heel veel mensen die er niet zo vrolijk van worden. Want 20% van alle Nederlanders heeft last van hooikoorts, door de enorme hoeveelheden pollen en stuifmeel die de lentelucht elk voorjaar weer vullen.

Er zijn veel remedies en middeltjes die in meerdere of mindere mate het leven van mensen die last hebben van hooikoorts kunnen veraangenamen. Echter, omdat elk mens uniek is, helpt niet elk middel voor iedereen.
Tijdens een nascholings-cursus Medical Taping heb ik een techniek geleerd waar veel mensen met hooikoorts baat bij hebben en die heel eenvoudig is toe te passen. Bij de meesten volstaat een Medical Tape op de bovenrug. Soms, in hardnekkige gevallen, is een extra tape aan de voorzijde nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het beste is de tape 5 dagen te laten zitten, waarna de klachten bij meer dan 80% van de behandelde mensen aanzienlijk zijn verminderd of zelfs geheel verdwenen. Na de eerste of eventueel de tweede behandeling met Medical Tape heb je voldoende weerstand opgebouwd voor de rest van het seizoen.

Elke gediplomeerde Medical Taping therapeut kan deze tapes tegen hooikoorts aanbrengen. Heb je vragen of wens je meer informatie dan kun je contact met mij opnemen via email (roy@vitaaltotaal.com) of per telefoon (0544 - 46 56 38). Of kijk op mijn website www.VitaalTotaal.com.

Ik heb meerdere kleuren tape. Naast blauw en oranje ook een onopvallende huidskleur.

De reactie van een klant kort na het aanbrengen van de medical tape is:
"Hoi Roy,
Wat een heerlijk resultaat na de plaatsing van de medical tape:
De druk op mijn ogen is verminderd (eigenlijk al meteen toen ik bij jou weg reed), mijn ogen zijn minder dik en geïrriteerd aan het worden, en heel prettig hoe de tape al de verandering in mijn houding op natuurlijke wijze ondersteunt. Mijn lichaam had dit als voorbeeld echt nodig….
Nogmaals dank!
Lieve groet, J
"

Als jij iemand kent die last heeft van hooikoorts, geef haar of hem deze informatie dan door, zodat ook zij een onbezorgd voorjaar kunnen beleven.

Voor het maken van een afspraak kun je of mailen. Het aanbrengen van de eerste Medical Tape tegen hooikoorts kost € 50,- incl BTW en tape. Mocht je een extra tape op je borst nodig hebben dan kost dat € 30,- incl BTW en tape.

Hartelijke groet
Roy van de Geer