Nieuwsbrief 22-12-12

Nieuwe beperkingen op het gebruik van natuurproducten en levensmiddelen
december 2012

 


Groenlo, 22 december 2012
 
Lieve mensen,

Bijgaand de link naar de website van EarthMatters. Dit is een website die veel informatie gaf over dingen die door de landelijke pers, radio en TV werd verzwegen. Sedert op 14 december 2012 de wet Codex Alimentarius van kracht is geworden is het verboden om vrijuit te communiceren over kruiden en gezondheidsproducten. Bij overtreding wacht een boete van naar het schijnt minimaal € 30.500,00.

Daarom zijn een heleboel websites gestopt of leeg gehaald van informatie, teneinde deze belachelijke wet niet te overtreden.

Zo kreeg ik van Henk Fransen, een arts die zich bezig houdt met het begeleiden van mensen met kanker, een alarm email waarbij hij zijn webshop heeft gesloten. Ook andere sites van bijvoorbeeld Plantina wordt of is al ontmanteld. Ik zelf heb een jurist gevraagd of ik met mijn website deze wet overtreed.

Hieronder de link naar EarthMatters waarin zij een duidelijke verklaring afleggen. Ik hoop dat je de link naar deze website volgt, de tekst leest en je realiseert wat dit betekent voor alle Nederlanders. http://www.earth-matters.nl/offline/offline.php

Je mag hierbij in je achterhoofd houden dat Unilever met Becel wel een gezondheidsclaim mag hanteren. De rechter heeft een aanklacht afgewezen, omdat een geleerde heeft getuigd dat de claim van Becel waar is. Wat zou het kosten om een geleerde dit te laten zeggen? En voor wie zou die geleerde werken? Wie het weet mag het zeggen.

Ik heb in september 2010 al in een nieuwsbrief geschreven dat een dergelijke wet, maar dan voor kruiden, er aan zou komen en dat we hier tegen moeten protesteren.

Opvallend is ook dat de pers zich slachtoffer voelt van deze wet, omdat zij niet meer vrijuit kunnen schrijven. Maar niemand heeft op radio, TV of in de krant of tijdschrift ons burgers verteld dat deze wet zou komen en wat de inplicaties daar van zouden zijn. De pers was al gemuilkorft en laf. Nu doen ze zielig. Onderstaand de link naar een vakblad voor journalisten waarin ze hun slachtofferrol beschrijven.

http://www.villamedia.nl/opinie/bericht/de-nvwa-muilkorft-journalisten/

Wie zou ze gemuilkorft hebben? En wie wisten al lange tijd van deze wet en hun inplicaties? Wie maken er wetten? Ambtenaren en ministers. Wie keuren wetten goed? De 2e en 1e kamer. Wie beïnvloeden de mening van kamerleden en ministers? Lobbyisten. En wie betalen lobbyisten?

Stuur deze informatie door naar zoveel mogelijk mensen. Dat doe je door de link van deze pagina boven in je browser venster te kopieëren en in je mailtekst te plakken. 

Dit is nog maar een begin van wat ons te wachten staat op het gebied van manipulatie en monddood maken van mensen. De eerste klap is voor de farmaceutische industrie en bedrijven als Unilever en niet te vergeten Monsanto. Wie zijn de groot-aandeelhouders van deze bedrijven? Dat wordt een gemakkelijke zoektocht die je brengt bij een paar families die met name banken bezitten. Voorkom dat er een volgende klap komt en kom op voor je rechten van “vrij burger”. Als je niet opstaat moet je eerdaags misschien “zitten” omdat je iets doet wat je altijd al hebt gedaan.

Op Plazilla heb ik een wat uitgebreidere informatie over dit onderwerp gepubliceerd. Kijk op Plazilla.com onder "gezondheid" en mijn gebruikersnaam "Wisdom-dance".

Als je je betrokken voelt geef de link naar dit artikel door aan iedereen die je kent, want veel te weinig mensen weten van het bestaan van deze wet.

Bedankt voor je aandacht en de tijd die je genomen hebt om dit te lezen.

Groet van Roy