Mijn missie

Tijdens mijn herstel van mijn burnout in 2000 werd het mij duidelijk wat mijn missie in dit leven is. Ik was gestart met de opleiding voor CranioSacraal therapie en ik besloot mijn leven te wijden aan het helpen van mensen om te worden wie ze in wezen altijd al geweest zijn en daarmee mijzelf te ontwikkelen tot wie ik nu ben. Namelijk het onsterfelijke wezen van bewustzijn en energie, wat wij in het westen een ziel noemen maar wat in mijn ogen een deel is van al wat is.

Om hier op aarde te zijn heb je veel kennis nodig die je in onze westerse maatschappij wordt onthouden, omdat je met die kennis een vrij mens bent en bewust wordt wie je bent en welke onvoorsteldare kracht en macht je bezit om een fantastisch leven te creŽren. Dan creŽer je voor jou de hemel op aarde en realiseer je je dat je onsterfelijk bent, alhoewel je op een gegeven moment afstand doet van jouw aardse lichaam. Maar dan ga je wel verder met leven. De vraag is waar en hoe.

Hoe meer mensen dit bewustzijn bereiken hoe bewuster we met ons ruimteschip aarde omgaan en geweld tot het verleden zal horen. Je gaat je realiseren dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zoals de kwantum fysica nu ook ontdekt, bijna 2.500 jaar na Boeddha, 2.000 jaar na Jezus en 1.400 jaar na Mohammed.
 

Mijn missie is jou te helpen ook een bewust mens te zijn.


Als je bewust in de bovenste cirkel leeft creŽer je jouw hemel op aarde.
Als je in de onderste cirkel leeft creŽer je eigen hel.