Methoden van behandelen

 

Vanaf het jaar 2000 heb ik me veel behandelmethoden eigen gemaakt om mensen te helpen weer gezond en gelukkig te zijn. Mijn belangrijkste behandeltechniek is Cranio Sacraal waarmee ik in 2001 ben begonnen, tezamen met sportmassage. Maar 20 jaar eerder heb ik me al verdiept in Touch for Health en Voetreflexzone Massage om veel voorkomende blessures veroorzaakt door windsurfen op zee sneller te laten genezen. Ook zag ik de beperktheid van CranioSacraal in wat me aanzette tot het bestuderen van CranioSacraal Biodynamics, Kindertolk, PsychK en andere technieken zoals Medical Taping, zodat ik nu beschik over een uitgebreid palet van hulpmiddelen om jou te helpen. En ik ontdek steeds weer nieuwe behandelmethoden die de moeite waard zijn om te bestuderen.

Hieronder een overzicht van mijn belangrijkste tools.

Dit is een zeer zachte behandelwijze om de ruimte te creŽren om weer goed te functioneren, zowel fysiek als psychisch en is zeer ontspannend.
Aanvullende behandeltechnieken gebaseerd op Cranio Sacraal om specifieke klachten te behandelen. 
Dit is een vorm van psychische en praktische hulp die vaak een voorwaarde is om optimaal te functionren in onze westerse maatschappij
Andere gereedschappen waarmee ik je kan helpen, zowel fysiek als emotioneel.
Een opsomming van ervaringen van klanten in willekeurige volgorde. Veel ervaringen kan ik om reden van privacy hier niet vermelden.