Hiermee kan ik je helpen

 

Ik werk met natuurlijke heelmethoden die jouw lichaam helpen het zelfhelend vermogen en het immuunsysteem te versterken. Want er is er maar één die jou kan genezen en dat ben jij zelf. Artsen en therapeuten kunnen alleen maar helpen de omstandigheden te verbeteren, zodat jouw lichaam zelf het helende werk kan doen. Dat zelfde geldt voor medicijnen en voor alles wat van buiten komt. De genezing zit in jou en nergens anders!

Ik  beschouw jou als één geheel, dus een combinatie van lichaam, denken en spirit samen met al die andere energieën die jou vormen. Dit in tegenstelling tot de meeste universitair geschoolde artsen en wetenschappers, die leren dat jouw lijf een soort van machine is opgebouwd uit verschillende onderdelen die al of niet goed functioneren. Ik zie jouw klacht of hulpvraag als de uiterlijke verschijning van wat er op andere vlakken aan de hand is en richt mijn aandacht daarop als deel van het geheel. De oorzaak kan zijn dat je in voortdurende stress leeft, voedsel eet wat niet bij jou past, werk doet dat niet past bij wie jij bent, wat eerder in je leven is gebeurd en wat jouw passie en capaciteit is.

Daarom zijn er zo veel klachten waarmee ik je kan helpen. Bovendien beschik ik over heel veel methoden van behandeling om je te helpen. En heel belangrijk is dat ik veel tijd en aandacht besteed om je te helpen weer gezond en gelukkig te worden.

Hieronder vind je knoppen om naar de verschillende pagina's te gaan, met als eerste de pagina waarop ik de meest voorkomende klachten waarbij ik je kan helpen heb vermeld.

Hier tref je een overzicht aan van een groot aantal klachten waarbij ik je kan helpen weer gezond te worden.
Een beschrijving van het fenomeen stress en wat je daar tegen kunt doen om weer gezond te worden of te blijven.
Beschrijving van wat een burn out in wezen is, wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn en hoe ermee om te gaan om er sterker uit te komen dan je er in ging.
Wat ik kan betekenen voor mensen met hersenletsel veroorzaakt door een ongeval, door een hersenbloeding of stroke en hoe je hier mee om kunt gaan.
Een eenvoudige en effectieve manier om de verschijnselen van hooikoorts te verminderen of te voorkomen zonder gebruik van chemische middelen
Beschrijving van mogelijke oorzaken waardoor blessures chronisch kunnen worden en wat daar aan te doen


Als je dokter tegen je zegt "Daar moet je mee leren leven"
kom dan eens met mij praten.