CranioSacraal


CranioSacraal is een natuurlijke behandelwijze, waarbij je ontspannen op de behandeltafel ligt en ogenschijnlijk niets hoeft te doen. Het is een prettige behandeling gericht op ontspanning en versterking van het zelfhelendvermogen van ons lichaam.

CranioSacraal is voortgekomen uit de craniale osteopathie. Het is ontstaan in de jaren tachtig van de vorige eeuw en is ontwikkeld tot een behandelsysteem met uitstekende preventieve en herstellende resultaten.

Het grootste effect van dit werk is de enorme rust en helderheid die zal ontstaan waardoor er ruimte komt in jouw lichaam, waar het eerst beklemd is geweest en onder druk heeft gestaan. Door middel van uiterst zachte aanraking slagen we er in de daardoor ontstane blokkades in je lichaam te vinden en op te lossen zodat alle vloeistoffen, zenuwimpulsen, meridiaanstromen en alle andere functies in het lichaam weer maximaal kunnen werken.

Zo kunnen schedelbotjes, wervels, bekken en heiligbeen hun juiste plaats terugvinden zodat de hersenen en ruggenmerg weer optimaal leiding kunnen geven aan de rest van het lichaam.

Wanneer psychische of emotionele problemen de werking van je lichaam, je denken of voelen negatief beÔnvloeden kunnen we dit opmerken, eventueel bespreken en samen met jou een oplossing voor deze klachten vinden. Ook levensomstandigheden, lichaamshouding, voeding en gewoonten zijn mogelijke oorzaken van lichamelijke klachten en spanningen waar we met CranioSacraal aan kunnen werken.

Omdat CranioSacraal helpt de lichaamsfuncties weer te herstellen kunnen erg veel klachten met succes worden behandeld. Kijk hiervoor op de pagina Behandelbare klachten.

Als je meer informatie wenst over CranioSacraal klikt dan op de knop hieronder.


 

Vaak lijkt CranioSacraal een wonder,
maar het wonder zijn wij zelf,
omdat we met de juiste hulp
ons zelf kunnen herstellen
of zelfs genezen.