PSYCH-K«

 

Heb jij ook van die overtuigingen en gedachten als: niemand houd van mij, dat leer ik nooit, dat lukt me nooit, ik heb geen geldboompje, ik ben te dik, ik ben lelijk, niemand vind mij aantrekkelijk, ze vinden me stom, ..................
Als jij ook zulke gedachten over jezelf hebt en als je daar verandering in wilt aanbrengen, lees dan verder.

PSYCH-K« is een eenvoudige en directe manier om zelf-beperkende overtuigingen en gedachten te vervangen door bekrachtigende overtuigingen. Deze overtuigingen zijn geworteld in het onderbewuste deel van ons denken en daardoor niet bereikbaar voor ons bewuste denken. Bashar noemt ons mensen "meesters van de beperking".

De afbeelding hieronder geeft de drie vormen van bewustzijn weer, zoals we die bij PSYCH-K hanteren.

Het Hoger Bewustzijn is het eeuwige deel van jou, wie je werkelijk bent en altijd zult blijven. Ook wel Ziel, Spirituele Gids of je Goddelijk Ik genoemd. Het Hoger Bewustzijn staat in direct contact met het Veld, ook wel de Bron, Al wat is of God genoemd. Het Hoger Bewustzijn kennen wij als intu´tie, creativiteit. Het heeft een oneindige verwerkingssnelheid en capaciteit. Het ziet het grote geheel van het leven en zorgt er voor dat je levensdoelen zowel veilig als passend zijn.

Het Bewustzijn bepaalt onze wil, stelt doelen, maakt plannen, beoordeelt resultaten, denkt abstract in cijfers en woorden. Het omvat ons korte termijn geheugen (ca. 20 seconden), heeft een beperkte capaciteit (ca 40 bits per seconde) en kan slechts 1 tot 3 gebeurtenissen tegelijk verweken.

Het Onderbewustzijn stuurt alle automatisch lopende lichaamsfuncties aan, zoals hartslag, spijsvertering, ademhaling, lopen en fietsen.

Het onderbewuste denken neemt 95% tot zelfs 99% van ons denken voor zijn rekening en het bewuste denken dus slechts 1% tot 5%. Je kunt dus wel heel veel positieve gedachten hebben in de vorm van affirmaties, maar die worden overspoeld door allerlei onbewuste gedachten, zoals "ik ben niet goed genoeg", "dat kan ik niet", "dat leer ik niet", "wat zullen de buren daar van denken", "ik ben niet aantrekkelijk", "dat heb ik weer" en honderden andere gedachten.

Wat je denkt en wat jouw overtuigingen zijn trek je aan in je leven en wordt werkelijkheid. Dus als jij veel onaangename gebeurtenissen in je leven meemaakt is het zaak om je beperkende overtuigingen te vervangen door overtuigingen in jouw onderbewuste die jou bekrachtigen. Dat kan ondermeer met PSYCH-K«.

Wil je meer weten, neem dan contact met me op. Dan gaan we snel aan de slag om jouw leven een andere wending te geven. Ook als je ziek bent kunnen andere, positieve overtuigingen je helpen jouw immuunsysteem en jouw zelfherstellend vermogen te versterken.

PSYCH-K is ontwikkeld door Rob Wilson en is het resultaat van jaren van onderzoek en duizenden sessies met individuen en groepen.

Bel 0544 - 46 56 38 of mail roy@vitaaltotaal.com.

Ik ben geregistreerd facilitator.