Stressrelease

Stressrelease bij VitaalTotaal is een samenwerking van een groot aantal disciplines en behandeltechnieken. En de samenwerking tussen jou en mij. Mijn doel is de stress op te lossen, zodat je herstelt van de chronische belasting door stress en de burnout. Je leert stress te hanteren en te voorkomen dat het weer chronisch wordt.

De oplossing vinden we in bewustwording.
Fysiek: het creŽren van ruimte en balans
Emotioneel: het creŽren van rust en vertrouwen
Psychisch: het creŽren van stabiliteit, kracht en kennis over de basisvragen van het leven

Wie ben ik?
Waar kom ik vandaan?
Waarom ben ik hier?

Als je antwoorden hebt op deze vragen verhoog je jouw bewustzijn en ervaar je wie je in essentie bent. Daardoor krijgt je leven meer betekenis en inhoud en vindt je jouw essentie in dit leven. 
 

De disciplines en technieken waar ik gebruik van maak zijn:
CranioSacraal
Emotionele coaching
PSYCH-K
Somato Emotional Release
Atlas Balancing
Kindertolk
Chacra healing
Mijn eigen levenservaring en wijsheid
die ik heb opgedaan in mijn leven
en nu gebruik om jou te helpen heel te worden.
 


Je kunt een probleem niet oplossen op het niveau waarop het is gecreŽerd.
Dat betekent bijvoorbeeld dat je een trauma niet met cognitieve (denk) methoden kunt genezen maar een stapje hoger op het niveau van je hoger bewustzijn oftewel op zielsniveau. De medische wetenschap heeftdat niveau helaas nog niet ontdekt en daarom probeert de reguliere arts dus vaak te genezen op denkniveau en met rationele argumenten. Of op een nog lager niveau, namelijk lichamelijk met pillen of andere chemische preparaten. Een holistisch therapeut heeft dit inzicht meestal wel ter beschikking. Je moet dan wel buiten normale grenzen durven en kunnen denken. In het Engels: think outside the box.

Dit is de manier om een ogenschijnlijk onmogelijke opdracht uit te voeren. De opdracht is om vier rechte lijnen te trekken door alle negen punten zonder je pen van het papier te halen en elk punt slechts ťťn keer te raken.

Als je wilt weten of jouw manier dezelfde is als die van mij, klik dan hier